Inspiratie

Tip voor de thuischef: Linear plating
Het serveren van een heerlijke maaltijd draait niet alleen om de smaak, maar ook om de presentatie. Een populaire techniek hiervoor is 'linear plating'. In deze blog leggen we uit hoe je met deze methode je gerechten als een echte...
Lees meer
Plate je gerecht op je servies in een ronde vorm
Het 'platen' van gerechten gaat veel verder dan simpelweg serveren: het laat je kleuren, vormen en ruimte op je servies samenbrengen. In deze blog ontdek je hoe je je gerecht kunt transformeren door ronde plating op je bord te gebruiken.
Lees meer
Servies dat je eten laat stralen
De presentatie van je maaltijd is net zo belangrijk als de smaak ervan. Daarom hebben we met zorg een prachtige collectie keramisch servies en serviessets samengesteld, die je eettafel naar een hoger niveau tillen.
Lees meer
Platen van je servies: Eten met je zintuigen
In de blog ‘Voor de thuischef: Tips voor plating’ lees je verschillende tips voor het platen van je bord. Laten we wat dieper in gaan op één daarvan: Een klein gerecht op een groot bord. Dit werkt goed voor zowel...
Lees meer
Voor de thuischef: Tips voor plating
‘Plating’ is een horeca-term voor het opmaken van je bord. Het laat je nadenken over elk onderdeel van een gerecht en hoe je dat in z’n totaal presenteert. Hierbij enkele technieken voor het positioneren van je gerecht op een bord die jou als thuischef helpen van elk gerecht een plaatje te maken.
Lees meer